CHARLOTTE KOCH

Velkommen til CHARLOTTE KOCH - professionel hårplejeoplevelse på Holbergsgade 22, 1057 København.

Vi er stolte af at være en salon der har fokus på økologi, der kombinerer vores engagement i miljøet med vores passion for at levere de seneste trends og teknikker inden for hårpleje.

Vores lille, men dynamiske team bestående af erfarne frisører Anja og mig, sammen med vores talentfulde 4års elev, Nicoline. Vi er dedikeret til at skabe den perfekte frisure, der passer til din personlighed og stil, samtidig med at vi anvender de bedste økologiske produkter til rådighed.

Med vores jordnære tilgang og let til latter, skaber vi en afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig hjemme, mens vi forkæler dit hår med de nyeste trends inden for hårpleje.

Vi deltager aktivt i kurser og frisørmesser, for at holde os opdaterede med de seneste trends og teknikker, og er dedikerede til at dele vores ekspertise med dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon og skabe den rette frisure i behagelige omgivelser. Vi følger både de seneste trends og bidrager til en sundere planet.

Se vores priser

Klip 

Dame: 590kr
Herre: 440kr
Barn: 0-2 år: 250kr
Barn: 3-7år: 295kr
Barn: 8-11år: 350kr

Striber

Kort hår fra 948kr
Mellemlangt hår fra 1098kr
Langt hår fra 1248kr

(ved meget tyk eller langt hår,
kan der komme et tillæg fra 100- 300kr.) 

Helfarvning

Bundfarvning fra 618kr
Kort hår fra 699kr
Mellemlangt hår fra 848kr
Langt hår fra 1048kr

(ved meget tyk eller langt hår,
kan der komme et tillæg fra 100 - 300kr.)

Toning

Kort hår fra 618kr
Mellemlangt fra 689kr
Langt hår fra 889kr

 

Balayage/babyhights fra 1798kr

Du kan booke tid online med et enkelt klik her – eller du kan ringe til os på telefon +45 3525 5050.

Vi elsker at have travlt i frisørsalonen, så selvom der ser ud til at være fuldt booket, kan der nogle gange være tid til en enkel klipning. Ring og forhør dig om muligheden for en tid til klipning, som passer dig.

VI HAR FOKUS PÅ BÅDE DIT HÅR OG MILJØET

I CHARLOTTE KOCH frisørsalon prioriterer vi både dit hårs sundhed og miljøet. Vores udvalg af økologiske produkter, herunder epiic, neuma og epres, er ikke kun fantastiske og luksuriøse, de er også skabt med en dedikation til bæredygtighed. Vi vælger produkter, der er skånsomme mod miljøet og genbruger plastik fra verdenshavene, hvilket gør dem til et miljøvenligt og organisk valg for både dig og vores planet.

Bæredygtighed med Ecoheads i vores salon:

Vi er stolte af at bruge Ecoheads i vores salon, hvilket hjælper os med at spare vand hver dag med op til 65%. Ecoheads-systemet renser vandet og reducerer risikoen for hudirritation for vores kunder ved at fjerne rust, snavs og klor fra vandet. Med vores engagement i bæredygtighed og komfort for vores kunder, sikrer vi en miljøvenlig og behagelig oplevelse i vores salon.

MERE INFO

Åbningstider
Mandag 9:00-19:00
Tirsdag 9:00-17:30
Onsdag 9:00-19:00
Torsdag 9:00-20:00
Fredag 9:00-16:00
Første Lørdag i måneden 9:00-16:00

Central beliggenhed
Velkommen til Charlottekoch.dk - din frisørsalon med en central beliggenhed i hjertet af København. Vores salon ligger blot 5 minutters gang fra Kongens Nytorv, tæt på både metroen og Nyhavn. Vi er let tilgængelige og ser frem til at byde dig velkommen til en skønhedsoplevelse, der ligger lige i hjertet af byen

Produkter

Epiic Hair Care

Epiic Hair Care er en serie af professionelle og bæredygtige hårplejeprodukter, der kombinerer omsorg for både mennesker og natur.

Med ultrasmå molekyler trænger produkterne dybt ind i håret, efterlader det glansfuldt og stærkt. Den lave pH-værdi sikrer skånsom pleje, uden at åbne hårstråene mere end nødvendigt.

Alle produkter fra Epiic Hair Care indeholder naturlige ingredienser, der hver især har unikke funktioner. Fri for kunstige tilsætningsstoffer, SLS og parabener, tilbyder vores produkter en skånsom og effektiv hårplejeoplevelse, der passer til både dig og vores planet.

KEVIN.MURPHY (I denne serie forhandler vi kun få produkter, som vi synes er de bedste i KM) 

I vores udvalg af KEVIN.MURPHY-produkter finder du kun et udvalg af de bedste produkter, som vi mener, leverer de største resultater inden for hårpleje. KEVIN.MURPHY er designet til at styrke og holde dit hår smukt og sundt. Vi er stolte af at tilbyde KEVIN.MURPHY-produkter, der er nøje udvalgt efter strenge kriterier.

Mærket søger ingredienser fra virksomheder, der anvender mikrodyrkning samt økologiske dyrknings- og høstmetoder for at sikre den højeste og mest naturlige kvalitet.

Alle KEVIN.MURPHY-produkter er fri for parabener, sulfater og de er ikke testet på dyr. Som en grøn salon er vi glade for at tilbyde KEVIN.MURPHY-produkter er godkendt som grøn salon, som opfylde vores høje standarder for bæredygtighed og kvalitet. Oplevelse, der passer til både dig og vores planet.

ZenzTherapy Alternativ Color

En særlig perle i vores sortiment er ZenzTherapy Alternative Color, et farvesystem beriget med naturlige ingredienser som Tea Tree, Rosmarin og Lavendel. Disse plantebaserede olier giver en behagelig duft og er en del af vores alternative tilgang til farveteknologi.

Udviklet i Danmark, med indflydelse fra de nordiske landes tendenser og viden, er ZenzTherapy Color en pioner inden for permanent hårfarvningsserier.

Vi prioriterer naturlige tilførsler af økologiske ingredienser og undgår ammoniak, PPD, resorcinol, parabener og MI/MCIT. Og som en del af vores engagement i dyrevelfærd er vores produkter ikke testet på dyr.